Super Saturday voor Bassets jeugd

14 november 2017

Afgelopen zaterdag was het een drukke dag bij rugbyclub the Bassets met jeugdwedstrijden in de leeftijd van 7 t/m 18 jaar gespeeld door jongens en meisjes.
Voor de jonge jeugd begonnen de wedstrijden al om 9:00 op de 3 veldjes op het kunstgrasveld.
De benjamins (8 t/m 9 jaar) lieten mooi en snel rugby zien. Deze spelertjes raken steeds beter op elkaar ingespeeld en er werd ook flink verdedigd wat resulteerde in 2 winstpartijen met een uitslag met dubbele cijfers. Alle lof naar de trainers Famke en Chris.

Mini’s

De mini’s (10 t/m 11 jaar) speelden ook 2 wedstrijden en hebben de 1e wedstrijd strijdend verloren maar de 2e wedstrijd werd met hard werken wel gewonnen. De trainers Jeroen en Tiara hebben de foutjes in de 1e wedstrijd recht gezet in de 2e wedstrijd! Goed gedaan mini’s!

Cubs vs Waterland : 62-24

Om 11:00 uur kwamen de cubs (12 t/m 13 jaar) het veld op gerend en waren flink gemotiveerd om te gaan winnen. De aanval werd vaak door het centrum van de verdediging van waterland doorbroken en kon daarna daarna door de snelle spelers afgemaakt worden.
Het verdedigen van de Bassets moet nog wat bijgeschaafd worden want waterland kon de stand aardig gelijk trekken.

Begin van De 2e helft ging gelijk op maar halverwege de 2e helft liet waterland het kopje hangen en had de bassets de langste adem en konden de wedstrijd afsluiten met 62 -24. Proficiat cubs en coaches Dennis en Joey.

Junioren vs Oemoemenoe : 62-19

Hierna kwamen de junioren (14 t/m 15 jaar)het veld op en moesten het opnemen tegen Oemoemenoe uit Middelburg. Deze jongens en meisjes waren groot en snel maar de verdediging van de Bassets Junioren zat goed dicht en konden daardoor de bal snel overnemen en de aanval opzetten wat regelmatig uit de 1e hand een try opleverde.

In de 2e helft waren een paar spelers gewisseld waardoor de score van de Bassets iets stokte maar uiteindelijk kon Oemoemenoe niet voorkomen dat de Bassets junioren een score op het bord lieten neerzetten van 62-19.
Ook hier was het resultaat van trainers Des en Erik terug te zien in de wedstrijd!

Colts vs ’t Gooi : 34-25

Tenslotte waren de colts (16 t/m 18 jaar)
De wedstrijden van dit clusterteam, (Bassets en BSN) waarvan veel 1e jaars, zijn nog niet helemaal op elkaar ingespeeld maar de coaches Akram en Ian zijn er druk mee bezig en dat was ook goed te zien in deze wedstrijd tegen ‘t Gooi.
Het tempo van dit rugby lag vrij hoog waardoor er ook foutjes in slopen wat afgestraft werd door ‘t Gooi waardoor de Bassets snel op achterstand kwamen te staan.
Hierna werd het een fysieke wedstrijd wat de Bassets wel ligt en aan het einde van de 1e helft stond de cluster BSN/Bassets weer op winst.

De 2e helft ging gelijk op met aanvallen over en weer maar ‘t Gooi kon niet voorkomen dat de Bassets/BSN cluster een mooie try lieten aantekenen door een mooie run langs de zijlijn waardoor de winst voor dit cluster niet meer kon ontgaan. Het resulteerde in een eindstand van 34-25.

Prima resultaat voor the Bassets deze zaterdag.

Super Saturday voor Bassets Jeugd

Super Saturday voor Bassets jeugdAfgelopen zaterdag was het een drukke dag bij rugbyclub the Bassets met jeugdwedstrijden in de leeftijd van 7 t/m 18 jaar gespeeld door jongens en meisjes.Voor de jonge jeugd begonnen de wedstrijden al om 9:00 op de 3 veldjes op het kunstgrasveld.De benjamins (8 t/m 9 jaar) lieten mooi en snel rugby zien. Deze spelertjes raken steeds beter op elkaar ingespeeld en er werd ook flink verdedigd wat resulteerde in 2 winstpartijen met een uitslag met dubbele cijfers. Alle lof naar de trainers Famk en Chris.Mini's De mini’s (10 t/m 11 jaar) speelden ook 2 wedstrijden en hebben de 1e wedstrijd strijdend verloren maar de 2e wedstrijd werd met hard werken wel gewonnen. De trainers Jeroen en Tiara hebben de foutjes in de 1e wedstrijd recht gezet in de 2e wedstrijd! Goed gedaan mini’s!Cubs vs Waterland : 62-24Om 11:00 uur kwamen de cubs (12 t/m 13 jaar) het veld op gerend en waren flink gemotiveerd om te gaan winnen. De aanval werd vaak door het centrum van de verdediging van waterland doorbroken en kon daarna daarna door de snelle spelers afgemaakt worden.Het verdedigen van de Bassets moet nog wat bijgeschaafd worden want waterland kon de stand aardig gelijk trekken.Begin van De 2e helft ging gelijk op maar halverwege de 2e helft liet waterland het kopje hangen en had de bassets de langste adem en konden de wedstrijd afsluiten met 62 -24. Proficiat cubs en coaches Dennis en Joey.Junioren vs Oemoemenoe : 62-19Hierna kwamen de junioren (14 t/m 15 jaar)het veld op en moesten het opnemen tegen Oemoemenoe uit Middelburg. Deze jongens en meisjes waren groot en snel maar de verdediging van de Bassets Junioren zat goed dicht en konden daardoor de bal snel overnemen en de aanval opzetten wat regelmatig uit de 1e hand een try opleverde.In de 2e helft waren een paar spelers gewisseld waardoor de score van de Bassets iets stokte maar uiteindelijk kon Oemoemenoe niet voorkomen dat de Bassets junioren een score op het bord lieten neerzetten van 62-19.Ook hier was het resultaat van trainers Des en Erik terug te zien in de wedstrijd!Colts vs 't Gooi : 34-25Tenslotte waren de colts (16 t/m 18 jaar)De wedstrijden van dit clusterteam, (Bassets en BSN) waarvan veel 1e jaars, zijn nog niet helemaal op elkaar ingespeeld maar de coaches Akram en Ian zijn er druk mee bezig en dat was ook goed te zien in deze wedstrijd tegen ‘t Gooi.Het tempo van dit rugby lag vrij hoog waardoor er ook foutjes in slopen wat afgestraft werd door ‘t Gooi waardoor de Bassets snel op achterstand kwamen te staan.Hierna werd het een fysieke wedstrijd wat de Bassets wel ligt en aan het einde van de 1e helft stond de cluster BSN/Bassets weer op winst.De 2e helft ging gelijk op met aanvallen over en weer maar ‘t Gooi kon niet voorkomen dat de Bassets/BSN cluster een mooie try lieten aantekenen door een mooie run langs de zijlijn waardoor de winst voor dit cluster niet meer kon ontgaan. Het resulteerde in een eindstand van 34-25.Prima resultaat voor the Bassets deze zaterdag.Deze resultaten worden mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor HONE Benelux en het Talent Sponsor Team,AGJC van BredaMitsubishi Electric (nl.mitsubishielectric.com)Flexible Human ServicesRensie Flex B.V. (www.rensieflex.nl)Dik Donker Verbouw & Onderhoud (www.dikdonker.nl)That's Lease B.V.Bader Verf, Behang, Wonen en Glas- & SchilderwerkenVersluisgroep B.V.Van Wezel accountants en adviseursFresh Food PartnersGlobal Image Management (www.glimma.com)Taxi Sassenheim (www.taxi-sassenheim.com)Groet,Eric RoorJeugdvoorzitter RC The Bassets

Geplaatst door RC The Bassets op Dinsdag 14 november 2017

Deze resultaten worden mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor HONE Benelux en het Talent Sponsor Team,

AGJC van Breda
Mitsubishi Electric (nl.mitsubishielectric.com)
Flexible Human Services
Rensie Flex B.V. (www.rensieflex.nl)
Dik Donker Verbouw & Onderhoud (www.dikdonker.nl)
That’s Lease B.V.
Bader Verf, Behang, Wonen en Glas- & Schilderwerken
Versluisgroep B.V.
Van Wezel accountants en adviseurs
Fresh Food Partners
Global Image Management (www.glimma.com)
Taxi Sassenheim (www.taxi-sassenheim.com)

Groet,
Eric Roor
Jeugdvoorzitter RC The Bassets

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018