Bassets krijgen bijdrage uit Jeugdfonds Schiphol

23 november 2017

Gisteren is een cheque van Eur 1.517,51 overhandigd aan Sam Eelman voor de aanschaf van tacklebags en trainingsmateriaal voor de jeugd. Samen met vader Hans en de club heeft Sam een aanvraag ingediend voor trainingsmateriaal die geschikt is voor alle jeugd-groepen. Het Schipholfonds had in haar jubileum-jaar een bedrag van Eur 50.000,= te verdelen over tientallen aanvragen ter ondersteuning van jeugd ontwikkeling.
We zijn heel trots op Sam dat hij dit initiatief heeft genomen en zullen het geld zo snel mogelijk inzetten om de materialen te bestellen aldus jeugd-voorzitter Eric Roor. Dit kunnen we heel goed gebruiken en zal de trainers helpen om onze jeugd verder te laten groeien

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018