Bassets geslacht door Leids vreemdelingenlegioen Diok

13 december 2017

Sassenheim – De rugbyers van The Bassets uit Sassenheim speelde zaterdag de streekderby tegen Diok in Leiden. Deze wedstrijd staat sinds jaar en dag garant voor spanning en sensatie, maar daar was zaterdag geen sprake van. Het vreemdelingenlegioen met alleen maar buitenlandse topspelers was veel te sterk voor The Bassets (55-5). Door de nederlaag zakt The Bassets naar plaats zeven en met nog een wedstrijd te gaan blijft het billenknijpen. Om straks na de kerst in de kampioenspoule mee te draaien moet de Sassemse formatie aankomende zaterdag in eigen huis nummer laatst The Hookers met dikke cijfers verslaan en de concurrenten moeten punten morsen. Het lijkt erop dat Th Bassets qua programma wel de beste kaarten in handen heeft. De aftrap is om 15.00 uur en de toegang is gratis.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018