Phil Leck verlengt contract bij Bassets

13 december 2017


Sassenheim – Rugbyclub the Bassets uit Sassenheim en trainer Phil Leck gaan langer met elkaar door.

De Engelsman heeft het bij The Bassets goed voor elkaar. In twee jaar tijd heeft hij van The Bassets een goede Ereklasser gemaakt. Het team heeft onder zijn leiding op alle fronten progressie geboekt en spelers individueel beter gemaakt. Leck zorgt er ook voor dat de spelers uit de jeugd kansen krijgen en zelfs ervaren rotten nog veel bijleren. Ook dit seizoen denderen The Bassets door en de chemie tussen trainer en spelersgroep is nadrukkelijk aanwezig. Daarom wilden The Bassets graag met Leck door. Leck voelt zich als een vis in het water in Sassenheim en ziet nog veel groeipotentieel bij de selectie. Zijn aflopend contract werd verlengd voor twee seizoenen. Voorzitter Roland van Duijn en Phil Leck tekenden beiden enthousiast het vernieuwde contract en toastten op een lange en sportieve samenwerking.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2022