Bassets vergeet toe te slaan tegen Waterland

4 februari 2018

Het is de rugbyers van The Bassets niet gelukt om de laatste plaats te verlaten. In een matige wedstrijd werd een onnodig verlies van 27-14 tegen Waterland in Purmerend geleden.

Dit verlies is zonder gevolgen, omdat degradatie onmogelijk is. The Bassets spelen namelijk in de poule om het landskampioenschap en in de degradatiepoule spelen de overige zes clubs. Dit wil niet zeggen dat The Bassets er niets aan doen om toch ook wedstrijden te willen winnen om zo hun geslaagde seizoen nog meer glans te geven. De Sassenheimers konden echter geen vuist maken. Tegen Waterland leek het te gaan lukken en toch gingen The Bassets weer met lege handen en chagrijn in het moegestreden lijf van het veld.
De Sassemers hebben drie weken de tijd om hun wonden te likken en na te denken over de rest van het seizoen. Of 17 februari de dag is voor weer eens een overwinning valt nog te bezien. Dan spelen ze uit tegen de titelkandidaat Diok in Leiden. Een pittige klus die start om 15.00uur.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© RC THE BASSETS 2018