Nieuwe Website – In ontwikkeling

4 februari 2018

Het is iedereen wel opgevallen dat de website van RC the Bassets sterk verouderd is. Sinds enige tijd hebben we problemen gekend met het bijhouden van de website. Daarnaast was de oude website niet meer van deze tijd. Omdat we van mening zijn dat het beter is om een website in ontwikkeling te publiceren dan een sterk verouderde site live te houden hebben we besloten om de website te vervangen. Dit geeft jullie de mogelijkheid om suggesties te doen over verbeteringen. We weten dat er nog gewerkt moet worden aan de inhoud en het beschikbaar maken van de kalender. Als er suggesties zijn dan graag mailen aan : penningmeester@www.bassets.nl

Met Ovalen Groet

Huug Beukers/Ad Wijten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018