Sportprijzen Teylingen naar HV Foreholte, June van Westing en Jan Randsdorp – Mark van Loon grijpt net naast de prijs

7 maart 2018

Teylingen • De jaarlijkse Sportprijs Teylingen 2017 is gewonnen door de handbalselectie van Foreholte. De handbalsters werden vorig jaar kampioen en promoveerden daarmee na 28 jaar weer naar het hoogste niveau van Nederland. De Talentprijs werd gewonnen door hockeyster June van Westing. De Sportbegeleidersprijs ging naar Jan Randsdorp.

De uitreiking van de gemeentelijke sportprijzen is ieder jaar in het Sportcafé, georganiseerd door de Stichting Sport Promotie Teylingen in samenwerking met de gemeente. Voor het eerst was de uitreiking bij Dekker Events in Warmond.

Op dinsdag 6 maart zag het publiek in de grote zaal als eerste June van Westing de Van Velzen AA Talentprijs winnen. De 14-jarige hockeysters uit Voorhout liet daarmee de andere genomineerden schaatsster Patricia Koot (13), scheidsrechter Yoni Monteny (17) en rugbyer Mark van Loon (18) achter zich. June ontving uit handen van Teylinger Sportheld Niels Langeveld een aandenken en de bijbehorende cheque van 350 euro, gesponsord door Van Velzen accountants en adviseurs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2022