Dames pakken de (gedeelde) eerste plaats

18 maart 2018

Vandaag (18 maart) hebben de dames de koploper All Blues op eigen terrein verslagen met 29=17 en daarmee de koppositie in de kampioenspoule overgenomen. Nu staan ze samen met AAC Rugby op 25 punten met nog 3 wedstrijden te gaan.
Tot de laatste minuut was het spannend of All Blues niet terug zouden komen. Aan het einde van de wedstrijd gingen de Bassets met de volle winst ervandoor. Een mooie prestatie van de dames. Deze is zeker verdiend gezien de inzet, kwaliteiten van het team en trainingsdiscipline. De dames trainen ondanks de vele onderbrekingen in hun programma trouw iedere week onder leiding van Katie. Daar kunnen we alleen maar respect voor hebben en de resultaten zijn ernaar. Basset Babes – op naar het kampioenschap.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018