Gehavend Bassets 1 pikt punt tegen Hilversum

25 maart 2018

Een zwaar gehavend Bassets 1 trad zaterdag 24 maart aan tegen landskampioen en koploper Hilversum. Van begin af aan lieten de Bassets duidelijk weten dat ze het Hilversum lastig wilden maken. Ondanks het overwicht van Hilversum wisten the Bassets toch regelmatig door te breken. In de laatste minuut wist Erik Wijten met zijn derde try van de wedstrijd een punt af te snoepen van Hilversum. De eindstand was 26 – 70 waar de heren hard voor gestreden hebben. Helaas bleek dat tijdens de wedstrijd Tom v/d Krogt zijn duim had gebroken. De medische staf zet alles op alles om spelers weer speel-fit te krijgen. 31 maart speelt de selectie uit tegen ’t Gooi in Naarden. De wedstrijd begint om 15.00u.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018