Katie Turnbull vertrekt bij RC the Bassets

25 maart 2018

Na twee succesvolle jaren in Nederland en bij RC the Bassets heeft Katie Turnbull besloten om terug te keren naar Engeland en daar aan de Universiteit een studie op te pakken.
Afgelopen jaren heb ik enorm veel plezier en voldoening gehad in het werken met een enthousiast team Rugby liefhebbers. RC the Bassets heeft me de kans gegeven om ervaring op te doen als hoofdcoach. Hier heb ik veel geleerd en het coachen gecombineerd met het opzetten van mijn eigen fitness praktijk heeft me heel veel mooie momenten gebracht. Met pijn in mijn hart heb ik echter besloten dat ik ook voor de toekomst mezelf verder wil ontwikkelen. Daarom heb ik na lang denken besloten om terug te gaan naar de Universiteit.
Robert Jansen steunt Katie in haar beslissing om te gaan studeren. Natuurlijk had ik het liefst dat Katie onze dames aan de titel zou helpen (we zijn er dit seizoen al bijna dat zou een mooi kado zijn). Maar ze heeft een enorm sterk fundament neergelegd. We zullen haar enthousiasme, technische visie en spel enorm gaan missen. Het zal een uitdaging worden om een geschikte opvolgster/er te zoeken. Samen met Katie gaan we aan de slag om ervoor te zorgen dat we voort kunnen borduren op ons technisch beleid.
We zullen op gepaste wijze afscheid gaan nemen van Katie die natuurlijk altijd de Bassets in haar hart meedraagt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018