Junioren Paas-toernooi

27 maart 2018

Zaterdag 31 maart na de inhaalwedstrijd van de cubs (ko 11:00) is er voor de junioren een Paas-toernooitje georganiseerd.
De Bassets Junioren treden aan tegen RC Voorburg U16 en het Engelse Harlow RFC U16 die op hun Paas-tour the Bassets komen aandoen. Voor de Junioren een mooie gelegenheid om te laten zien hoe enorm ze gegroeid zijn. Er staan drie wedstrijden op het programma van 2 x 20 minuten.

Op Paaszaterdag hoef je je dus niet te vervelen. Het clubhuis is geopend en vanaf 13:00 uur zullen de Junioren van The Bassets, RC Voorburg en Harlow RFC U16 op het kunstgras in Sassenheim een leuk middagprogramma verzorgen.

K.O. eerste wedstrijd gepland 13:00 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018