Bassets 1 schiet tekort bij ’t Gooi

31 maart 2018

De selectie van de Bassets heeft erg te leiden van de blessures en afwezigheid van een groot aantal spelers. Onder leiding van plaatsvervangend coach Walter van Ling (Phil Leck had verplichtingen in Engeland), trad de selectie in Naarden aan tegen ’t Gooi. ’t Gooi was echter een paar maten te groot. Het klasse-verschil werd al snel zichtbaar en als snel begon ’t Gooi te scoren. Na het uitvallen van Michiel van der Plas moesten de Bassets uncontested gaan spelen. ’t Gooi liep uit tot 90-0. In de laatste minuten werd de eer nog gered door een try van Erik Wijten en conversie van Mark van Loon. De medische staf moet hard aan het werk om spelers weer fit te krijgen voor de wedstrijd tegen Waterland op 7 April.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018