Eddie Jones brengt rugbykennis uit Southern Hemisphere bij Bassets!

3 april 2018

Dankzij de goede vriendschap tussen onze Juniorentrainer: Des Tuiavii en Eddie Jones, hoofdcoach van Engeland, komt er een bezoek van deze topcoach aan The Bassets op vrijdag 6 April (aanvang 17.30u) a.s. en Zaterdag 7 April (aanvang 10.00u).

Des diende als professioneel rugbyer onder Eddie als coach van de Australische club: ACT Brumbies. Eddie maakte de Brumbies kampioen van de Pro 12.
Voor The Bassets is het natuurlijk een hele eer dat deze topcoach onze club meer komt bijbrengen op het gebied van rugby. Eddie heeft een jarenlange ervaring opgedaan als toprugbyer maar vooral als topcoach en trainer. Hij heeft Japan en Australië op World Cups gecoacht en diverse landen geadviseerd voor en tijdens RWC’s, zoals Zuid Afrika en Fiji. Ook is hij een succesvolle coach geweest bij nog meer professionele clubs, zoals de Saracens. Met Engeland heeft hij 1x een Grand Slam behaald en vervolgens het kampioenschap het jaar daarop. Hij staat er bekend om teams uit een dal te krijgen. Met Engeland zal hij volgend jaar het RWC 2019 in Japan gaan meemaken.

Het wordt een interessant evenement voor de club, wat mede mogelijk gemaakt is door het Talent Sponsor programma van de club. Meer en bredere kennis geeft ons meer basis om een topclub van Nederland te blijven. Kader, jeugd, senioren en dames kunnen profiteren van het bezoek van Eddie.

Programma:
Vrijdag 6-4 – training clinic:
17.30u – 18.30u – Junioren.
18.30u – 19.30u – Colts
19.30u – 20.30u – Senioren (Dames en Heren)

Zaterdag 7-4:
Vanaf 10.00u training clinics met Onder 16, Onder 18 en Onder 20.

Niet leden van The Bassets zijn ook welkom aan te sluiten op de vrijdagavond. Daar wordt een minimale bijdrage van EUR 10,- gevraagd.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018