Bassets Babes maken enorme stap naar de kampioenswedstrijd

15 april 2018

De dames hebben een enorme stap gezet naar de kampioenswedstrijd door de Delftse Dames te verslaan. De strijd ging lang gelijk op. Delft kon lange tijd the Bassets onder druk zetten. Het duurde even voordat the Bassets de tactiek van Delft door hadden. Toen ze eenmaal hun eigen spel speelden braken ze regelmatig door en met mooie acties liepen ze uit op Delft. Ondanks dat ze in de tweede helft door twee gele kaarten korte tijd met 13 dames op het veld stonden wisten ze zelfs te scoren tegen het 15-tal van Delft. Voor Tiara Putman was dit een mooie come-back na 8 maanden herstel. Ze maakte haar come-back ook af door bijna alle conversies te raken en zelf te scoren.

Zondag 22 April is de laatste competitie-wedstrijd. De Dames spelen uit tegen AAC Rugby in Amsterdam.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018