We komen in de stemming

7 mei 2018

Nog een paar weken en dan mogen we ons lustrum vieren. Een enthousiaste groep vrijwilligers is al druk bezig met de voorbereidingen voor ons 8e lustrum. Binnen korte termijn zal door de commissie de agenda bekend gemaakt worden. Om alvast in de stemming te komen hebben we al een lustrum stropdas en de bekende Bassets badge beschikbaar. De badge is onze nieuwe badge en vervangt de oude badge die vanaf nu niet meer verkrijgbaar is. Deze kan op de kleding gestreken worden en hoeft niet meer genaaid te worden.

De badge kan gekocht worden voor de jubileum-prijs van Eur 7,50 en de stropdas voor maar Eur 17,50. Ze zijn beschikbaar bij de heren van Merchandize (Patrick van Dorp / Ron Geerlings) of aan de bar.

Kom alvast in in de stemming en toon je club-liefde.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2022