RC the Bassets Vacatures – Vrijwilligers – door onszelf-voor onszelf

28 mei 2018

Zoals elke vereniging kunnen we niet zonder vrijwilligers. We hebben al een hoop enthousiaste leden die zich inzetten voor onze club maar ook hier geldt dat vele handen licht werk maakt. We zijn dus altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Op een aantal gebieden komen we nu al wat handen tekort dus hebben we een “vacature-bank” op onze website gezet. Deze is nog in ontwikkeling maar er staat al een aardig overzicht op van benodigde vrijwilligers.

We roepen iedere Basset, maar ook ouders/verzorgers/fans om ons te komen helpen. Dit kan zijn van een uurtje per week tot hoe gek je het ook wil maken (ook daar is een limiet).

Natuurlijk kunnen we net als bij sommige verenigingen al gebruik is ieder lid “verplichten” om iets te doen voor de club maar wij zijn ervan overtuigd dat er voldoende leden zijn die ons kunnen en willen helpen en de tijd ervoor vrij kunnen en willen maken.

Als je vragen hebt of je aan wil melden neem dan contact op met een van onze bestuursleden. Iedere hulp vinden we fantastisch en is een directe investering in het speelplezier van ons als leden van de club. We doen het in wezen ook voor onszelf (of onze kinderen).

 

Ronald/Harry/Robert/Rick/Eric/Ad

Info : secretaris@www.bassets.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2022