Josh Walker verlaat Bassets

13 juni 2018

Na diverse gesprekken tussen Josh en RC de Bassets is besloten om het contract niet te verlengen voor seizoen 2018/2019. Diverse redenen liggen hieraan ten grondslag. De zorgen rondom werk hebben het bestuur doen besluiten het contract te beeindigen. Iedereen binnen de club waardeert Josh als speler en zijn enthousiasme voor het spel en de Bassets. De basis voor een nieuw seizoen spelen en met name het daarnaast werken aan een maatschappelijke carriere was te smal om vertrouwen te hebben.

 

Wij wensen Josh succes bij zijn zoektocht naar een nieuwe club en invulling van zijn maatschappelijke ambities. We hopen dat hij daar voor zichzelf een goede balans in ontdekt en daarin de nodige doelen stelt om voor zichzelf een acceptabele toekomst op te bouwen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018