Van de voorzitter

18 juni 2018

Helaas moet ik per 1 juli stoppen als voorzitter van Rugby club The Bassets.
Door mijn gezondheidsprobleem krijg ik steeds minder energie en uithoudingsvermogen. Ik ben tot de conclusie gekomen dat het voorzitterschap meer van mij vraagt als wat ik de club kan geven. De afgelopen maanden hebben mijn medebestuursleden al wat taken van mij overgenomen. Daar ben ik ze zeer dankbaar voor, maar is op een langer termijn niet wenselijk.

Tot de juiste opvolger is gevonden zal het huidige bestuur de taken waarnemen, waarbij Harry Admiraal de rol van vicevoorzitter op zich zal nemen daar waar nodig. Hierbij zal ik zoveel mogelijk mijn steun geven en hoop ook op de steun van onze leden om er voor te zorgen dat de club op stoom kan blijven.

Met vriendelijke groeten,

Roland van Duijn
voorzitter RC The Bassets

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018