Jubileumjaar feestelijk ingeluid

25 juni 2018

Afgelopen weekend is onder leiding van de lustrum commissie het 8e lustrum van RC the Bassets ingeluid. In juli 1978 werd onze club officieel opgericht en dat mogen we vieren. Vrijdag-avond werd door het bestuur een receptie gehouden waarbij mooie herinneringen aan de roemruchte historie van de club werden opgehaald.

Op zaterdag werd door de lustrumcommissie een breed programma aangeboden. De jeugd greep de gelegenheid aan om de jaarlijkse awards uit te reiken. Kaaij Sol werd gehuldigd als jeugd-speler van het jaar. Verder werd afscheid genomen van Dennis Wagner en Akram Zaki als trainers van de jeugd. Zowel Dennis als Akram hebben zich afgelopen jaren enorm ingezet om de jeugd te laten groeien. Veel van onze talenten hebben hun eerste rugby-ervaring opgedaan onder de bezielende leiding van Dennis en Akram.

Daarna streden een aantal gemengde senioren-teams door highland games en touch rugby voor de eeuwige eer. Uiteindelijk voelde iedereen zich een winnaar.

Om 16.00u werd aan de club een kado overhandigd. Om de historie te laten herleven is door de lustrumcommissie tezamen met een aantal vrijwilligers een buitenbar gemaakt met onderdelen uit het oude clubhuis. Een fantastisch kado waar we zeker veel plezier van gaan beleven.

Onder de klanken van live muziek en later een wervelende show (met dansvloer) werd nog lang gefeest.

Alle leden en het bestuur willen de leden van de lustrum-commissie enorm danken voor de perfecte start van ons lustrum.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018