Katie Turnbull blijft als trainer Dames

25 juni 2018

We zijn heel blij dat Katie heeft besloten om in Nederland haar studie te gaan volgen. Dit betekent dat ze bij de Bassets kan blijven en volgend seizoen met de dames gaat strijden voor prolongatie van de nationale titels.

Voor Katie was het een hele zoektocht. Het onderwijssysteem in Engeland is nogal afwijkend van het Nederlandse systeem dus was het niet zo gemakkelijk om precies uit te zoeken welke opleiding aan de wensen voldeed. Gelukkig heeft Katie een studie gevonden in Nederland waar ze de komende jaren zich op kan storten. Daarnaast blijft Katie actief als trainer bij de dames en met haar bootcamp activiteiten.

Het bestuur steunt Katie in haar keuze en hoopt dat ze haar studie snel met goed gevolg kan doorlopen. Als er nog leden/geïnteresseerden  zijn die interesse hebben in een bootcamp dan kunnen ze contact met Katie opnemen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018