Nieuwe Trainer Bassets Heren-2

19 juli 2018

Aan het einde van het seizoen 2017/2018 had Mike Hennis besloten om te stoppen als trainer bij Heren-2. Door drukke werkzaamheden en een verhuizing naar Rotterdam was het voor hem niet meer mogelijk om het team de aandacht te geven die het nodig had.

Het beleid voor komende jaren is om een nauwere samenwerking te zoeken tussen de Heren senioren teams 1, 2 en 3 zodat talenten goed opgevangen worden en begeleid worden naar het gewenste en haalbare niveau. Het is dan ook belangrijk dat we hier een goede staf op zetten die oog heeft voor de individuele capaciteiten en wensen van spelers en club.

We zijn dan ook enorm blij dat Robert Broers na een afwezigheid van 3 jaar terug keert bij the Bassets om het 2e team te begeleiden. De ambitie is om met het team te gaan strijden voor promotie naar de 2e klasse omdat de capaciteiten en de wil er is en om aansluiting te vinden met de Basset-selectie. “Ik heb enorm veel zin om samen met de spelers en staf van het 2e te gaan vechten voor promotie” aldus Robert Broers. “Er zit veel potentie in het team en de nieuwe jongens uit de Colts kunnen nog veel stappen maken. Samen met Phil Leck en Ruud Vos denk ik dat we een goede basis kunnen vormen om iedere speler uit te dagen om het beste uit zichzelf te halen en te laten groeien. Iedere speler met de wil om te groeien steun ik graag en geef ik ook de mogelijkheid om het best uit zichzelf te halen. De promotie komt dan vanzelf en wellicht nog meer.”

Robert Jansen, bestuurslid TC, is heel tevreden en heeft er vertrouwen in dat Robert samen met het team er een mooie tijd van gaat maken. “Robert kent de club en heeft zijn sporen verdiend bij de Bassets. Ik ben super-blij dat hij terug wilde komen om onze kweekvijver van talent te trainen”.

Vanaf dinsdag 25 juli zal Robert beginnen met zijn taak. We wensen hem enorm veel succes en plezier.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2022