Contributie bestand uitgestuurd

26 juli 2018

Op 1 Augustus zullen we via het systeem Clubcollect de contributies uitsturen. U krijgt een mededeling op het bij ons bekend mail-adres en/of mobiel nummer. U kunt via deze mededeling de contributie betalen of aangeven dat deze in termijnen betaald kan worden.

Indien U de faktuur niet heeft ontvangen kan dat betekenen dat Uw gegevens niet up-to-date zijn in ons ledenbestand of dat de mededeling op het telefoonnummer van Uw dochter/zoon binnen is gekomen. Om Uw gegevens up-to-date te brengen kunt U een mail sturen aan secretaris@www.bassets.nl. Bij vragen over de contributie kan dat aan penningmeester@www.bassets.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018