Bassets selectie wordt versterkt

12 augustus 2018

Het nieuwe seizoen staat op punt van beginnen. De voorbereidingen zijn al in volle gang. We hebben voor het komend seizoen weer een aantal aanvullingen van ons team.

 

  • Daniel Pym spelend als Prop, komt ons versterken. Daniel uit de UK is 22 en heeft ervaring opgedaan bij Waipu RFC (NZ) en Irish Exiles. Hij komt op 24 Augustus aan in Nederland
  • Esau Leaaetoa uit Nieuw-Zeeland komt spelen op de positie van Hooker. Esau is 26 en heeft ervaring opgedaan counties Manukau. Hij komt op 27 Augustus aan. In November gaat hij terug naar Nieuw-Zeeland om te trouwen waarna hij samen met zijn vrouw terug naar Nederland komt. Zijn vrouw komt dan de dames versterken.
  • Harry Hanham heeft de Engelse en Nieuw-Zeelandse nationaliteit. Hij is 25 en speelt als Scrumhalf. Hij heeft ervaring opgedaan bij College Rifles Premier Team. Door andere verplichtingen kan Harry op 20 September aansluiten.

 

Onze gastspelers zullen ook steun gaan geven bij trainingen en clinics. We hebben veel vertrouwen dat we met deze spelers een mooi seizoen gaan beleven. De spelers zijn erop gebrand om hun ervaring te delen met onze talenten en mooie resultaten neer te zetten..

 

Robert Jansen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018