Kinderopvang Trias opent lokatie Bassets

22 augustus 2018

Vanaf maandag 27 Augustus zal Trias haar deuren bij RC the Bassets openen voor Buitenschoolse opvang. De GGD heeft vorige week onze locatie geinspecteerd en goedgekeurd. Op de Maandag, Dinsdag en Donderdag zullen kinderen na school tot half zeven ’s avonds opgevangen worden in het clubhuis.

Op verzoek van Trias leggen we binnenkort een zandbak aan zodat de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen. De kinderen maken gebruik van het clubhuis, het veld en de zandbak en zullen zoveel mogelijk vrij buiten spelen. Hier ook graag rekening mee houden bij het betreden van het terrein dat poorten dichtgedaan worden.

Natuurlijk betekent dit dat wij ervoor moeten zorgen dat onze locatie kindvriendelijk is en blijft. Op zondag moeten we ervoor zorgen dat alle rommel op en rond het veld en in het clubhuis opgeruimd is, en dat gevaarlijke situatie gemeld worden aan clubhuisbeheer. Dit is een taak voor ons allen en het levert de club niet alleen goodwill op maar Trias is ook een goede huurder.

Tenslotte (wellicht ten overvloede) de zandbak is voor de kinderen en indien een hond in de zandbak loopt zal deze gelijk gereinigd worden voor rekening van het baasje (ongeacht wat de hond wel of niet heeft gedaan – dat is namelijk niet te controleren door onze vrijwilligers).

Binnenkort zullen een aantal leden van de club de gelegenheid aangrijpen om de kinderen warm te krijgen voor Rugby door het geven van een clinic. Een mooie manier om kinderen al vroeg met onze sport in contact te brengen. En er zitten altijd wel talenten bij waar we mee willen samenwerken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018