Honden op het sportpark

17 september 2018

In ons bericht van 30 augustus jl. hebben wij al geschreven dat er strenger toezicht gehouden zal worden op het loslopen van honden. Het mag als vanzelfsprekend worden geacht dat dit ook zeker een taak is voor de eigenaar die een hond mee neemt naar het sportpark.

Helaas heeft het bestuur onderstaande foto vanmorgen ontvangen van Rijnlands Lyceum. Zoals de meeste zullen weten maken zij al vele jaren gebruik van onze mooie accommodatie en betalen daar ook voor. Dit geldt ook voor Trias die ook van het veld gebruik kan en mag maken. Daarom is het ongewenst, ongepast, smerig en asociaal om je hond zijn behoefte op het kunstgras veld te laten doen. Wij snappen dat dit niet de bedoeling van de eigenaar is maar houdt je hond gewoon aangelijnd of laat het thuis.

Wij willen iedereen nogmaals erop wijzen dat als mensen honden mee nemen deze aangelijnd moeten zijn. Mocht dit toch bij herhaling niet gebeuren en de club met deze onaangename verrassingen geconfronteerd blijven, zullen wij genoodzaakt zijn om honden, zonder uitzondering, te verbieden. Iets wat wij in ieder geval zouden betreuren.

Het bestuur hoopt op een ieder zijn begrip en vooral medewerking.

Namens het bestuur,

Harry Admiraal
Secretaris

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018