Selectie RC the Bassets 1

29 september 2018

Met de komst afgelopen weekend van scrum half Harry Hanlam (zie foto) zijn the Bassets voorbereid voor het seizoen. We hebben weer een mooie selectie bijeengebracht met voldoende mogelijkheden en talent. Natuurlijk hadden we een stuk verbreding van onze selectie op ons wensenlijstje staan maar door allerlei (veelal persoonlijke) redenen hebben kandidaten besloten om de stap naar onze ereklasse club niet te maken.

 

We zijn echter wel enorm trots op de groei van onze jonge talenten. Ook dit jaar zijn er een groot aantal spelers doorgestroomd naar de senioren (zowel het tweede alsook het eerste). Dit is een kroon op het werk van onze TC en de jeugdtrainers/-begeleiders. Zij hebben een aantal jaren geleden ingezet op het ontwikkelen van eigen talent. Een beleid welke we komende jaren verder gaan uitbouwen. Dit is voor ons de beste garantie om onze selectie te verbreden.

 

Namens het bestuur willen we iedereen die zich in heeft gezet om de selectie bijeen te brengen danken. Ondanks de onvermijdelijke decepties en teleurstellingen overheerst de trots en vertrouwen in het team om onze sportieve ambities vorm te geven.

 

Bestuur RC the Bassets

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2022