Bestuurders-spreekuur

11 oktober 2018

Onze club is continue in beweging. Samen met een enorm enthousiaste groep leden en vrijwilligers zijn we dagelijks bezig om ervoor te zorgen dat we onze leden een omgeving bieden waar ze “probleemloos” kunnen rugbyen en samen met teamgenoten werken om het beste uit zichzelf en het team te halen.

 

Natuurlijk gaat dat niet vanzelf en moet er heel veel georganiseerd worden rondom de teams, de trainingen en de faciliteiten. Veel mensen zijn daarbij betrokken en zoals altijd zijn er continue veranderingen. Dit is mooi omdat het ons als club de mogelijkheid biedt om te verbeteren. Veel van onze leden hebben goede ideeen en suggesties om te verbeteren. Dat is mooi. Helaas komen de ideeen niet altijd op de juiste plek of worden ze niet goed gecommuniceerd. Met de uitgebreide mogelijkheden van sociale media is het gemakkelijk om een opmerking op een van de tientallen app’s of Facebook pagina’s te plaatsen, of vanaf de zijlijn bij trainingen/wedstrijden te roepen, maar helaas wordt een deel niet opgemerkt of onvoldoende specifiek gemaakt zodat we hier ook niet op kunnen / willen reageren.

 

We vinden het echter wel belangrijk dat iedereen zijn/haar punten bespreekbaar kan maken zodat we hiervan gezamenlijk kunnen leren en verbeteren. Een club zijn we namelijk met z’n allen en ieders mening en inzet wordt gerespecteerd. Daarom gaat het bestuur een spreekuur instellen waar wij graag met ieder van U van gedachten wil wisselen over jullie punten.

 

Zit je ergens mee, heb je ideeen, wil je van gedachten wisselen dan kun je gebruik maken van het bestuurders spreekuur. Wij zijn iedere dinsdag-avond, op afspraak, beschikbaar om met jullie te praten. Er zullen altijd twee van de drie leden van het dagelijks bestuur (voorzitter, secretaris, penningmeester) aanwezig zijn. Het enige wat we van jullie vragen is even je komst melden en we zorgen dat we tijd maken. Eventueel het onderwerp zodat we als het op prijs wordt gesteld het betreffend bestuurslid (accommodatie, TC, jeugd) erbij uit kunnen nodigen. Dit kan door een mail te sturen aan : voorzitter@www.bassets.nl

 

Wij stellen deze constructieve gesprekken enorm op prijs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018