Van het bestuur

12 oktober 2018

Deze week hebben wij een tweetal aanmeldingen ontvangen voor vacatures. Als eerste heeft Jan Hoes, ouder van 2 bij de Bassets spelende kinderen zich aangemeld voor een bestuursfunctie en dan met name voor de rol van penningmeester. Nu zult u denken dat wij al een penningmeester hebben en dat klopt. Echter door de aanmelding van Jan en de verwachting dat er verder geen aanmeldingen zullen komen biedt dit de mogelijkheid voor Ad Wijten om zich kandidaat te stellen als voorzitter. Wat dan ook de tweede aanmelding is.

Als een direct en logisch gevolg van Ad zijn kandidatuur zal ik de rol van vicevoorzitter aan hem overdragen zolang hij nog niet tot voorzitter is benoemd.

Betekent dit alles dat geregeld is? Zeker niet en kijk daarom ook op de site naar de openstaande vacatures. Staat daar niets bij maar wil je wel jouw steentje bijdragen, schroom niet en meldt het ons.

Nu er een kandidaat is voor de vacature van voorzitter heeft het ook zin om een ALV te gaan plannen en organiseren. Vanuit praktisch oogpunt heeft het bestuur gemeend om daar mee te wachten ter voorkoming van een tweede ALV mogelijk kort op de voorgaande. Wij zullen u hierover zo snel als mogelijk informeren.

Met ovale groet,

Harry Admiraal
Secretaris RC The Bassets

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018