Grote Club Actie

2 november 2018

Vol enthousiasme zijn veel leden van de club al bezig met het verkopen van loten voor de grote club actie. Ieder lot dat verkocht wordt geeft de koper de kans op mooie prijzen, de verkoper kans op een beloning en de club een financiele bijdrage. Kortom iedereen profiteert.

We hebben nog 3 weken om de laatste loten te verkopen en in te leveren. We vragen alle senior leden, jeugd-leden en ouders om te zorgen dat we de laatste loten nog verkopen en dat ze zo snel mogelijk ingeleverd worden bij de teammanagers. Wacht niet met inleveren tot het laatste moment omdat de organisatie nog tijd nodig heeft om alle loten in te voeren in de website.

Voor vragen contact je teammanager of stuur een mailtje naar sponsoring@www.bassets.nl

Let op : UITERSTE INLEVERDATUM 22 NOVEMBER 2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018