Hoe gaan we verder

5 december 2018

In aansluiting op de mededeling over het vertrek van Phil Leck als hoofdtrainer van de Selectie is besloten dat ad interim de selectie gecoached wordt door assistent trainer Abel Ripine en Colts-trainer Des Tuiavii. Ze krijgen steun van Martin Slagt als adviseur en Renzo van den Ark.
Daarnaast gaan Abel en Des werken met een aantal (senior) spelers die met en namens de selectie vorm gaan geven aan de turnaround. Het uitgangspunt is dat iedere speler onderdeel is van de turnaround en input kan/moet geven.

The Bassets gaat hard op zoek naar een nieuwe hoofdcoach die in ieder geval in het nieuwe seizoen 2019/2020 verder kan werken aan de turnaround welke nu ingezet wordt.

Robert Jansen
Manager TC

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018