Winterweer op komst

14 december 2018

Nu de dagen op zijn kortst zijn en het kouder begint te worden bestaat de kans dat velden bij ons en onze tegenstanders niet bespeelbaar zijn. Ondanks dat we een kunstgrasveld hebben kan er niet gespeeld worden als er sneeuw ligt en als er rijp op het veld ligt. Onze wedstrijdsecretaris en terrein-manager zullen dit zo vroeg mogelijk bepalen maar dat is niet altijd mogelijk.

 

Hou dus goed de website en sociale media in de gaten. We zullen u zo snel mogelijk op de hoogte brengen als wedstrijden geen doorgang vinden of als ze verplaatst worden (in verband met de omkeerregeling).

 

Nu maar hopen dat de weergoden ons goed gestemd zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018