Junioren geholpen door Autotaalglas

19 december 2018

Tijdens de reis naar Goes op 8 december sloeg de schrik om de oren van de junioren. De rubber-rand van het raam van een van de busjes ter beschikking gesteld door Flexible Human Services kwam los en zorgde voor flink wat herrie in het busje. De junioren werden afgeleverd bij Tovaal waarna met het busje naar Autotaalglas gereden werd. De mannen van de vestiging Goes gingen gelijk aan het werk en losten snel het probleem op. Omdat Autotaalglas sponsor van RC the Bassets is werd de rekening kwijtgescholden wat natuurlijk een super gebaar is.

Wij willen dan ook FHS alsmede Autotaalglas enorm bedanken voor hun steun aan onze jeugd. Mede dankzij hun hulp was het een mooie rugbydag in het verre Zeeuwse land.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018