Mike Broekman krijgt scholarship Inside Running Academy

19 december 2018

Op 2e kerstdag stapt Mike Broekman, speler van het 1e team, op het vliegtuig naar Nieuw-Zeeland waar hij een half jaar bij de Inside Running Academy gaat spelen en trainen. Een superkans voor Mike die afgelopen jaren enorm veel geinvesteerd heeft in groei via de Haarlem Rugbyschool, het NTC en bij the Bassets. Mike gaat naar Mount Maunganui in de regio bay of Plenty waar hij een mooie ervaring op kan doen zowel op rugby gebied als de kans om iets van de wereld te zien.

Hoewel we het natuurlijk enorm jammer vinden wensen we Mike een enorme leuke tijd toe en verwelkomen we hem eind Mei terug zodat hij ons kan helpen met al hetgeen hij daar heeft geleerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018