Technische Commissie zoekt opvolger Voorzitter

16 januari 2019

In Mei 2019 is Robert Jansen drie jaar voorzitter van de Technische Commissie. Met veel passie en plezier heeft hij afgelopen drie jaar zich ingezet om het technisch beleid van RC the Bassets vorm te geven en met een groep enthousiaste vrijwilligers, trainers en spelers uit te voeren. Het is nu voor Robert tijd om het stokje over te geven en een nieuwe voorzitter TC het beleid verder vorm te laten geven en in te voeren. Wanneer je interesse hebt in deze functie dan willen we graag in gesprek. Bijgesloten de vacaturemelding.

 

Vacature Voorzitter Technische Commissie

 

Met ingang van seizoen 2019/2020 ontstaat de vacature voor een voorzitter van de Technische Commissie. Ligt je passie bij het sturing geven aan het technisch beleid van RC the Bassets ? Heb je een visie over de ontwikkeling van het rugby-spel en moderne methoden voor het ontwikkelen van skills en strength&conditioning ? Kan je een team vrijwilligers motiveren en enthousiasmeren om op professioneel niveau inhoud te geven aan de visie en beleid van RC the Bassets ?

Dan zoeken we je.

Neem dan plaats in het bestuur van RC the Bassets om samen met je mede-bestuurders en een uitgebreid team van technisch coordinatoren, coaches, teammanagers en staf de visie te vertalen in acties en resultaten op het veld.

Het is de ambitie van RC the Bassets om van guppen tot en met senioren het talent van de spelers/ speelsters op welke wijze dan ook te ontwikkelen. Talent wordt door ons ook breed gezien het is aan je team om spelers/speelsters en teams te prikkelen en stimuleren om het beste uit zichzelf te halen.

Wat breng je mee ?

  • Gedegen kennis van rugby (Coaching level 2 of hoger)
  • Op de hoogte meest actuele ontwikkelingen van methodes voor strength & conditioning
  • Leiding kunnen geven aan team van vrijwilligers
  • Vertalen visie/beleid in actieplannen voor de vrijwilligers.
  • En bovenal liefde voor RC the Bassets en rugby

 

Voor meer info : voorzitter@bassets.nl of tc@bassets.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018