Maarten Verschoor – Lid van Verdienste

30 januari 2019

Tijdens de Algemene Leden Vergadering is dhr. Maarten Verschoor benoemd tot Lid van Verdienste. Maarten is al jaren op de achtergrond betrokken bij onze club en heeft als stille kracht ons gebracht waar we nu zijn. Om onze dankbaarheid te tonen is het meer dan terecht dat Maarten een plek verdiend in onze eregallerij als Lid van Verdienste.

Bijgesloten de motivatie voor de benoeming :

 

Motivatie voordracht Maarten Verschoor senior.

 

RC The Bassets kwam voor het eerst met Maarten Verschoor senior in contact toen zij wegens ontbreken van eigen veld op zijn grond een eigen veld wilde creëren. Het Kraanverhuur en speciale transporten M. Verschoor mocht niet bouwen omdat er een bijzonder plantje groeide op zijn grond. Na enkele zaterdagen grond vlakken werd het duidelijk dat dit niet uitvoerbaar was ondanks alle medewerking van dit mooie bedrijf.

Toen zoon Maarten junior bij The Bassets kwam spelen werd Maarten sr een zeer  belangrijke sponsor. Het medische kader werd volledig gesponsord door Maarten omdat hij dit belangrijk vond. Het bedrijf is sinds dien de langst lopende sponsor met grote waarden voor onze club, en het rugby in het bijzonder. De spelers hebben hier meteen een gezond voordeel van.

Toen de oude accommodatie op de Parklaan aangepast moest worden hadden we de alle hulp van het kraanbedrijf. Maarten stuurde zijn personeel of werkte zelf aan projecten mee, namelijk:

  • Een container werd uit Amsterdam naar zijn bedrijf gehaald om te schilderen. Erna werd de container bij The Bassets geplaatst. De container zat vol met technisch rugby materiaal en rugby outfit voor verkoop aan de spelers.
  • The Bassets kregen eigen rugby palen die vast de grond in moesten. 16 en halve  meter boven de grond. Er was maar 1 bedrijf die dit mocht doen.
  • Het tweede scrumlok moest gemaakt worden, ruimte in het kraanbedrijf werd vrijgemaakt voor het maken van dit technische hoogstandje. Ook de plaatsing deden zij en ook de kosten  werd gesponsord.
  • En ja het derde scrumblok uit Engeland via Wesseling werd door Maarten naar de club verplaatst en geïnstalleerd.

RC The Bassets ging verhuizen naar de nieuwe accommodatie en de club alle raad nodig had om verschillende zaken goed geregeld te hebben stond hij onze oud voorzitter met raad en daad bij. Maarten gaf bij deze bouw zijn raadgeving op hoog niveau. Dit is   Maarten op verschillende vlakken altijd blijven doen, menig bestuurder heeft hier profijt van gehad en de club in het bijzonder. Bouwen en vertrouwen noemen wij dat!

De Kermis is een apart verhaal. The Bassets ook net zo ondernemend als Maarten had alweer zijn hulp nodig. Toen het Kermis project steeds groter werd hadden wij een aggregaat nodig. Jaarlijks werd deze met veel plezier geleverd. Dit werd dan gevierd met een Kermis biertje, met deze medewerking hebben The Bassets veel geld kunnen verdienen maar net zo belangrijk de inwoners van Sassenheim een mooi najaar feest kunnen geven.

Ook enkele leuke gebeurtenissen zijn:

  • Met ons jaarlijkse Sinterklaas feest werd de Sint met een kraan van de weg over het clubhuis op het veld gehesen. Sint deed het dun in de broek met zijn hoogtevrees.
  • Met de Peter van Kesteren Bokaal leende Maarten zijn Bentley uit om Peter van Kesteren een riante rit te geven. De club van 109 en half hadden het nakijken.

Kraanverhuur en speciale transporten M. Verschoor is de langstlopende sponsor van Rugby Club The Bassets. Daar zijn we trots op! Het geluk spreekt The Bassets toe dat we geen afscheid van Maarten Verschoor senior nemen. Met trots zetten we de samenwerking stevig voort met zijn zoon Maarten Verschoor. RC The Bassets spreekt de wens uit dat wij jaren verbonden blijven met Kraanverhuur en speciale transporten M. Verschoor uit Sassenheim.

Om onze diepe bewondering en dankbaarheid te tonen benoemd Rugby Club The Bassets, Maarten Verschoor senior van Kraanverhuur en speciale transporten M. Verschoor wegens lang durende verdiensten voor onze Rugby Club tot Lid van Verdiensten RC The Bassets.

 

 

Namens de club, 28 Januari 2019,

Voorzitter: Ad Wijten

Secretaris: Harry Admiraal

Penningmeester : Jan Hoes

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018