Storm Carroll tekent als Hoofdcoach bij RC the Bassets

30 januari 2019

Onder toeziend oog van het dagelijks bestuur van RC the Bassets heeft Storm Carroll getekend om vanaf seizoen 2019/2020 de functie van hoofdcoach RC the Bassets op zich te nemen. Na het vertrek van Phil Leck hebben we gezocht naar iemand die op de bereikte resultaten van Phil kon doorbouwen en daarnaast nog kon werken aan persoonlijke ontwikkeling, spelinzicht en strength&conditioning. Storm heeft zijn sporen verdiend als speler-coach bij zowel RC Hilversum als bij de Nationale Selectie. Hier heeft hij door een persoonlijke benadering jong talent gestimuleerd en hen de kneepjes van het vak geleerd.

Deze persoonlijke benadering past wel bij RC the Bassets. We hebben veel jong talent maar missen de balans met ervaren spelers die hun kennis en ervaring kunnen delen. Deze leemte kan Storm invullen.

Storm heeft zin om de uitdaging als hoofdcoach aan te gaan. Zoals hij zegt, voor mij is het een grote sprong om van speler-coach over te stappen naar de verantwoordelijkheid van hoofdcoach. Een stap waar hij met gezonde spanning naar uitziet. Hij wil zich voor 200% inzetten om samen met de spelers, staf en club ervoor te zorgen dat we klaar zijn om op het hoogste niveau te gaan strijden voor een van de topplaatsen. Storm heeft zijn doelen altijd hoog gesteld, zowel voor zichzelf als bij de teams waar hij gespeeld heeft, en heeft ze tot op heden ook allemaal waargemaakt. We kijken er naar uit om samen met hem aan de slag te gaan.

Komende maanden zal hij al regelmatig bij ons komen om zich samen met het team en de staf  voor te bereiden op het nieuwe seizoen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018