3 maart – Scheidsrechters cursus level 1

20 februari 2019

Voor iedereen die meer kennis wil over hoe scheidsrechters wedstrijden beoordelen en de spelregels interpreteren organiseren we op 3 maart een scheidsrechterscursus. Deze staat open voor leden en geinteresseerden vanaf 14 jaar. Natuurlijk zouden we het leuk vinden als je deze kennis in wil zetten bij de jeugd (en misschien krijg je de smaak te pakken) maar vanuit de club vinden we het belangrijk dat spelers het spel door deelname beter beheersen en hun spel hierop aan kunnen pakken. Voor geinteresseerden is het van belang om meer kennis over het spel op te doen en vanaf de zijlijn meer begrip over de moeilijke taak die een scheidsrechter heeft en waarom gefloten wordt. We hebben 12 plaatsen open dus reageer snel en stuur een mail naar tc@bassets.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018