Bassets Dames winnen Sportprijs Teylingen

10 maart 2019

Afgelopen vrijdagavond werd bij Dekker Sport de sportprijs Teylingen uitgereikt aan het talent, de sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar 2018. Bassets waren in twee categorieen genomineerd. Famke Deelstra was genomineerd als sportvrouw van het jaar en de dames waren door het behalen van de nationale titels Rugby XV’s en 7’s genomineerd.

De concurrentie was zwaar want binnen de gemeente is veel talent actief. Famke moest het opnemen tegen tri-atlete Tessa Kortekaas die wereldkampioen Triatlon werd tijdens de Iron Man in Hawai. Tessa ging er niet alleen vandoor met de prijs sportvrouw maar ook met de sportprijs Teylingen.

De dames namen het op tegen Top Solar en Judo Team Bollenstreek. Geheel verdiend oordeelde de jury dat de prestatie van de Bassets Dames uniek was en een enorme impuls voor de sport in de regio. Een mooi prijs en een bekroning op een mooi jaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018