Vacature Dagelijks Bestuur

7 mei 2019

Enkele weken geleden heb ik de overige leden van het (dagelijks) bestuur medegedeeld dat ik mij op een volgende ALV niet herkiesbaar zal stellen voor een volgende periode als secretaris. Wij als bestuur hopen dat er zich 1 of meerdere kandidaten zullen melden voor deze vacature binnen het bestuur. Gezien de huidige samenstelling van het dagelijks bestuur, allemaal vaders van (oud)leden, zou het fijn zijn als er een vrouwelijke (oud)speelster zich zou aanmelden. Uiteraard is dit geen eis!

Indien je meer info wilt hebben over de inhoud van deze functie neem dan met mij contact op.

Op dinsdag 11 juni wil het bestuur een ALV houden, noteer deze datum alvast in de agenda.

Met Ovale groet,

Harry Admiraal
06-51406332 / secretaris@bassets.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018