Vriendjes / Vriendinnetjes dag groot succes

1 juni 2019

Op 1 juni werd voor de jongste jeugd een vriendjes- en vriendinnetjes dag georganiseerd. Op deze dag kwamen ongeveer 50 kinderen af. Onder begeleiding van Tim v/d Lans, Justin de Heij, Bob Koppier en Bryan ten Kate werden allerlei trainingen afgewerkt. Niet alleen door het warme weer maar ook van de inspanning zagen we heel veel verhitte gezichten met een brede grijns.

Na ongeveer twee uur training werd even gepauzeerd om bourgondisch te eten (geen borden gewoon het eten op de tafel en delen maar). Na afloop was er nog een ijsje om een beetje af te koelen. De dag werd afgesloten op het springkussen. We hebben vele keren gehoord dat kinderen lid willen worden dus we zien de inschrijvingen tegemoet.

Naast de trainers bedanken we alle ouders en vooral Els en Rick Immerzeel die deze dag hebben georganiseerd. Een mooie afsluiting van het jaar voor de jongste jeugd en tegelijk een mooie start om aanwas te krijgen bij de Guppen en Turven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018