Bollenstreek-toernooi

5 juni 2019

Ondanks vele pogingen van de organisatoren van het bollenstreek-toernooi is het niet gelukt om voor het einde van het seizoen teams op de been te krijgen. Er is echter wel animo om aan het begin van het seizoen (eind Augustus/begin September) het toernooi te spelen. Trainingen zijn daar ook al voor gestart. Daarom heeft het bestuur ook besloten om het toernooi door te schuiven.

We horen graag of er nog meer kandidaat-teams zijn voor deelname. Dit geven we dan door aan de organisatie.

Omdat we de eind-activiteiten wilden koppelen aan het bollenstreek-toernooi is dit ook op losse schroeven komen te staan. Dat vinden we heel vervelend omdat we alle vrijwilligers die zich afgelopen seizoen hebben ingezet voor club en spelers nogmaals wilden bedanken. Daarnaast wilden we ook een aantal spelers tijdens het toernooi in het zonnetje zetten.

We zullen persoonlijk nog bedanken en uiteraard staan we bij het begin van het seizoen 2019/2020 nog stil bij deze gemisten kans en zullen we kort terugkomen op het seizoen 2018/2019.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018