Save the Date – Bollenstreektoernooi 2020 – staat voor 6 Juni

28 juli 2019

Helaas was er door vele omstandigheden in 2019 onvoldoende animo om teams te vormen voor het jaarlijkse Bollenstreektoernooi. Dit betreuren we en we vinden dit jammer voor de club, de vrijwilligers die hun uiterste best hebben gedaan om het toch voor elkaar te krijgen en alle rugby-liefhebbers.

 

Samen met de commissie hebben we gekeken naar hoe we hiervan kunnen leren en hebben we gelijk afspraken gemaakt om voor 2020 weer een spetterend rugby-festijn te organiseren.

 

Dat begint met het nu al vastleggen van de datum op 6 Juni 2020. Dit is na het weekend van de Amsterdam 7s / Dendermonde en 2 weken na Buttonpop. Daarnaast zullen we zowel via flyers als via Social Media vanaf medio November actief teams gaan werven. Om het ook een breed toernooi te maken willen we ons niet alleen beperken tot Heren Rugby maar ook kijken of we Dames kunnen “verleiden” om een paar teams op de been te brengen alsmede een aantal touch teams om het laagdrempelig te houden.

 

Tenslotte zouden we het ook gaaf vinden als er teams vanuit bedrijven gevormd kunnen worden. Een leuke uitdaging om met je collega’s een keer een andere sport te beoefenen. We willen dan ook iedereen vragen om binnen hun bedrijf interesse te polsen.

Natuurlijk zal er dan gezamenlijk een aantal malen getraind moeten worden onder begeleiding van ervaren Basset spelers.

Voor meer informatie of wanneer je wil helpen of teams wil aanmelden zou je contact op kunnen nemen met :

 • Bob Koppier
 • Bryan Joosten
 • Tom van der Krogt
 • Aad de Jong

  Wij willen er een succes van maken. Alle hulp is welkom.

   

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  © RC THE BASSETS 2018