Bassets zoeken nog Coach voor Dames

30 juli 2019

Via Sociale Media is er gecommuniceerd dat Vuysile Mbula het komend seizoen de Dames zou gaan trainen. Helaas moeten we deze berichten corrigeren omdat we uiteindelijk niet tot afronding van het contract konden komen. Ondanks veel enthousiasme bleken partijen te ver uiteen te liggen.

De dames zijn dus nog steeds op zoek naar een geschikte coach. Inmiddels is er met veel potentiele kandidaten gesproken echter tot op heden zijn we nog niet succesvol geweest. Iedere suggestie wordt op prijs gesteld en zullen we zeker meenemen.

Voor tips/suggesties graag bericht aan voorzitter@bassets.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018