Keuken gerenoveerd

19 augustus 2019

Terwijl iedereen van zijn vakantie genoot en de club voor aantal weken dicht was zijn er een aantal vrijwilligers aan ’t slopen van de keuken begonnen. Met man en macht is er gesloopt, schoon gemaakt, nieuw spullen gehaald en dit geplaatst, leidingen gelegd en lampen in het plafond gemaakt. Deze mensen hebben heel hard gewerkt om er voor te zorgen dat de keuken af is als de club na de vakantie weer open gaat. Dat maakt dat onze nieuwe keuken er nu zo uit ziet. Wij willen: Jan Kuhn, Peter van Iterson, Bryan Joosten, Jan Hoes, Miranda Meyer, Jelle Slootweg bedanken voor hun hulp en mega inzet. Zonder hun was het ons in deze korte tijd nooit gelukt. Ovale groet, Rick en Els Immerzeel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018