Ondersteunings-team Dames

27 augustus 2019

Tijdens de afgelopen periode zijn we druk op zoek geweest naar oplossingen voor een trainer voor de Dames. De ambities van de dames is groot en komend seizoen willen we hard werken om te gaan strijden voor de titel. Met het team wat er nu staat zijn we ervan overtuigd dat we zeker stappen kunnen maken. Daarom zochten we ook naar een trainer die de ervaring en capaciteit heeft om het team te begeleiden en door te bouwen op het succes van onze kampioensploeg van seizoen 2017/2018. Niet iedere trainer past binnen dit profiel. Na overleg zijn we blij en trots dat voor het seizoen 2019/2020 een duo de trainingen op zich gaan nemen. Katie Turnbull en Annemarije van Rossum gaan gezamenlijk invulling geven aan de trainingen met ieder een eigen focus.

Daarnaast zal het dames-team verder worden ondersteund door Gene Rekké als TC coördinator en Ingrid Deelstra als Teammanager. Tevens zal Marianne Wijten op wedstrijddagen de verzorging voor haar rekening nemen.

We zijn enorm blij met dit ondersteunings-team en gaan ervan uit dat we een mooi seizoen gaan beleven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2022