Betaal je contributie op tijd

30 augustus 2019

Een aantal weken geleden zijn de contributie-fakturen via ons contributie-systeem clubcollect uitgestuurd. Op dit moment heeft ongeveer de helft van onze leden de contributie betaald waarvoor dank. Zoals altijd hebben we aan het begin van het seizoen veel uitgaven. Hierbij roept de penningmeester dan ook iedereen op om zijn/haar contributie als deze nog niet is voldaan te betalen. Het tijdig betalen van de contributies zorgt ervoor dat we deze uitgaven ook kunnen doen.

Als er vragen zijn dan kan dit of via het contributie-systeem clubcollect gesteld worden of rechtstreeks aan mij penningmeester@bassets.nl

 

Alvast bedankt,

 

Jan Hoes

Penningmeester

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018