Rugby World Cup – actie

31 augustus 2019

Rondom de world-cup willen we wat acties gaan organiseren voor geinteresseerden en bedrijven/clubs/groepen. In de lokale bladen zullen we hiertoe onderstaande oproep plaatsen. Natuurlijk is het voor alle Bassets mogelijk om tegen gereduceerd tarief mee te doen met het programma of alleen voor het gezamenlijk bekijken van één of meerdere wedstrijden. Meer informatie over de precieze invulling volgt.

 

Worldcup Rugby kijken en beleven bij RC the Bassets

 

Eind September 2019 begint in Japan het 3e grootste sportfestijn ter wereld plaats (na Olympische spelen en WK voetbal). 20 landen strijden om de Web-Ellis Cup ofwel wereldkampioenschap Rugby. Vier jaar geleden veroverde Nieuw-Zeeland de titel in Engeland en gaat deze nu voor de derde opeenvolgende keer  verdedigen. Afgelopen worldcup werd ook in Nederland goed bekeken door uitzendingen op RTL-7. Ook nu worden de wedstrijden uitgezonden via Fox Sport. Natuurlijk wordt rekening gehouden met het tijdverschil zodat geïnteresseerden en liefhebbers niet midden in de nacht hun bed uit hoeven.

 

RC the Bassets uit Sassenheim grijpt deze gelegenheid aan om rugby beter bekend te maken. Rondom de wedstrijden worden clinics georganiseerd voor groepen van 6 – 30 personen (van 6 jaar tot 80 en verder)  van ongeveer 1 ½ uur waar spelenderwijs kennis gemaakt kan worden met de basis van het rugby. Dit wordt afgesloten met een drankje en een broodje waarna gezamenlijk een wedstrijd bekeken kan worden in het clubhuis. Een van de Bassets zal dan ook toelichting geven bij het spel en vragen beantwoorden over de regels en tactiek. Hier wordt een bescheiden bijdrage van Eur 37.50 pp gevraagd.

 

Als je samen met je bedrijf, vriendengroep, club of eventueel individueel deel wil nemen of voor meer informatie neem contact op met

secretaris@bassets.nl

 

Geselecteerde wedstrijden (voor iedere wedstrijd wordt een thema verzonnen passend bij de spelende landen) :

  • 21 September start 09.00 – 10.30 – wedstrijd Nieuw-Zeeland- Zuid-Afrika aanvang 11.45 – 13.15
  • 28 September start 09.00 – 10.30 – wedstrijd Nieuw-Zeeland – Namibie  aanvang 11.45 – 13.15
  •   5 Oktober     start 10.00 – 11.30 – wedstrijd Japan – Samoa aanvang 12.30 – 14.00 (onder voorbehoud)

 

Andere dagen/wedstrijden kan in overleg

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018