Dames en Heren-2 geven visite-kaartje af

8 september 2019

De Dames speelden in Leiden de Landelijke Opwarmdagen Dames (LOD). Helaas waren er een aantal teams die niet op kwamen dagen waardoor de poules anders ingedeeld moesten worden en er grote gaten in het programma ontstonden. De Dames waren nog niet volledig op elkaar ingespeeld. De selectie van coaches Annemarije van Rossum en Katie Turnbull was uitgebreid met een aantal dames die vorig seizoen een pauze hadden ingelast en een aantal jonge talenten doorgestroomd vanuit de jeugd. Het was enorm mooi om te zien hoe de dames elkaar versterkten en de energie die ze elkaar gaven. De eerste wedstrijd tegen Diok werd met 15-10 gewonnen. In de volgende wedstrijd tegen RUS waren de dames meer op elkaar ingespeeld en werd met 5-0 gewonnen. Hierna volgde een enorm lange pauze waarna tegen URC met 0-5 werd verloren. Over twee weken start het seizoen voor de dames met de eerste competitie-wedstrijd tegen URC. Een mooie kans om zich sportief te revancheren.

Heren-2 speelde thuis een oefen-wedstrijd tegen A-Scrum. Ondanks dat coach Robert Broers afwezig was, stond er een enorm gemotiveerd team op het veld. A-Scrum bood sterk tegenspel echter op snelheid konden the Bassets door de verdediging heen breken en scoren. Positief was dat op alle gebieden de selectie sterk was en goed op elkaar ingespeeld was. De eindscore van 49-24 was dan ook dik verdiend en geeft vertrouwen voor volgende week wanneer Bassets-2 tegen RC Delft 2 speelt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018