Bassets dassen collectie overhandigd

28 september 2019

Vanaf de oprichting van RC the Bassets tot heden heeft ons erelid Bertus Groeneveld alle Bassets dassen verzameld. Afgelopen donderdag heeft hij zijn verzameling overhandigd aan de club om in het clubhuis op te hangen en aan te vullen. Namens de club mocht Rick Immerzeel als accommodatie-beheerder de collectie in ontvangst nemen. Naast de Bassets dassen was de verzameling aangevuld met Bassets badges, pins en een aantal speciale dassen van Rugby Nederland, District en een speciale scheidsrechtersdas.

We willen Bertus enorm bedanken voor het beschikbaar stellen van zijn collectie en zullen het een mooi plekje geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018