Resultaten Weekend 12/13 Oktober

15 oktober 2019

RC DIOK 1 – RC The Bassets 1
De XV man van Heren 1 speelden hun 1e wedstrijd in de Championship Poule tegen de aartsrivaal DIOK uit Leiden. Diok is de huidige landskampioen en hebben hun ambities voor dit seizoen niet onder stoelen of banken gestoken. Ze willen weer die titel binnen slepen. Met het team van The Bassets waren heel veel supporters uit Sassenheim meegereisd en hebben genoten van een stevige pot rugby.
Helaas waren de rugbyers uit Leiden te sterk voor The Bassets. Uitslag 26-13

RC the Bassets Dames – JuRo Unirek/VZV Dames

De dames van RC the Bassets stonden voor een uitdaging tegen de cluster JuRo Unirek/VZV. Dit team was afgelopen jaren een taaie tegenstander. Ondanks blessures begonnen de dames met groot vertrouwen aan de klus. In de eerste fase zetten de dames van JuRo Unirek/VZV flink wat druk. The Bassets bezweken niet onder de druk. Met snel spel wisten the Bassets door de verdediging heen te breken en konden de score openen. Vanaf dat moment waren the Bassets aan de overhand en konden uitlopen. De Dames zijn nu goed op weg met 3 gewonnen wedstrijden uit 3. Uitslag 38-17

RFC Gouda 1 – RC the Bassets 2

Het 2e team stond voor een zware taak bij Gouda. Beide teams stonden ongeslagen bovenaan. Bassets kwamen goed uit de startblokken en scoorden gelijk een try. Daarna ging het mis door nek blessures en hoofdblessures waardoor Bassets aangeslagen was en Gouda daar goed gebruik van maakte. Uitslag 43-5

RC the Bassets/BSN Colts – RC DIOK Colts

De Colts laten iedere week zien dat ze groeien als team. Langzaam maar zeker groeit het vertrouwen in eigen kunnen en in het team. The Colts lieten goed spel zien en zetten Diok regelmatig onder grote druk. Het samenspel tussen Bassets en BSN is al sterk verbeterd wat ook blijkt uit de score. Voldoende vertrouwen voor de komende wedstrijden. Uitslag 17-34

RC the Bassets Junioren – RC the Pink Panthers Junioren

De Junioren tonen al een aantal weken aan dat met het juiste teamgevoel veel bereikt kan worden. Ondanks het feit dat er maar 16 junioren zijn wat nauwelijks genoeg is om een team draaiend te houden (toch zeker met wat blessures) is het team enorm gemotiveerd en enthousiast om met elkaar en voor elkaar te knokken. Dit resulteerde ook in een mooie overwinning tegen the Pink Panthers. Uitslag 54-31

RC Waterland/Castricum Cubs – RC the Bassets Cubs

Ondanks een enorm enthousiasme van de trainer is duidelijk dat we de trainer ondersteuning moeten geven. De Cubs reisden af naar Purmerend waar medekoploper Waterland/Castricum hen opwachten. Deze cluster was helaas een maatje te groot. Uitslag 68-0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018